Bedrijven en sponsoring

Museum Amstelland heeft een mooie ambitie: het wil dé cultuurhistorische ontmoetingsplek van de regio zijn. Om zijn ambities te verwezenlijken en te zorgen voor financiële continuïteit zoekt Museum Amstelland samenwerking met sponsorpartners uit het bedrijfsleven, die hun betrokkenheid bij Amstelland en zijn geschiedenis willen tonen met financiële ondersteuning of anderszins.

Waarom partner worden?

Als sponsor van Museum Amstelland ondersteunt u onze focus op het behoud van het cultuurhistorische erfgoed van de regio Amstelland, educatie en toerisme. Museum Amstelland is een interessante partner voor bedrijven die zich hierin herkennen. Als sponsor helpt u onze ambities realiseren om dé cultuurhistorische ontmoetingsplek van de regio te zijn en te functioneren als startpunt voor het ontdekken van de omgeving.

Mogelijkheden

Amstelland-partner zijn kan op verschillende manieren: een meerjarige samenwerking of sponsor van een specifiek project. Dit kan de renovatie zijn, een tentoonstelling, een educatief programma of een speciaal evenement.

Tegenprestaties

Wij bespreken graag met u een passend voorstel. Kansen zijn er bijvoorbeeld voor:

  • marketing: bereiken van onze doelgroepen, zichtbaarheid via social media en activiteiten
  • relatiemanagement: verbinden van klanten en relaties door events in het museum
  • mvo: adoptie van een educatief project.

Wilt u betrokken zijn bij Amstelland en zijn geschiedenis?